Üniversitemiz Yönetimi Yerleşkelerimize Yeni Spor Alanları Kazandırmaya Devam Ediyor
15 Şubat 2024 | 17:10

Üniversitemiz Yönetimi, yerleşkelerimize yeni spor alanları kazandırmaya devam ediyor. “Sağlıklı yaşam için spor faaliyetlerinin yaygınlaştırılmasını teşvik etmeyi, sporun toplumun her kesimine ulaşması için imkân sunmayı” ilke edinmiş olan Üniversitemizin, Toplumsal Katkı Politikası kapsamında, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan 15.11.2022 tarihli reklam sözleşmesi ile elde edilen kaynakla yerleşkelerimize yeni spor alanlarının kazandırılırken mevcut spor alanları da yenilendi ve iyileştirildi.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımızca yürütülen çalışmalar ile Merkez Yerleşkelerimizde bulunan Şehit Muhammet Yalçın Spor Tesisleri futbol sahası, saha zemini ve atletizm pisti tamamen yenilenirken, tamamen açık olan tribünlerinin üstü kapalı hale getirildi ve soyunma odalarının tadilatları yapılarak yenilendi. Gölbaşı yerleşkemizde ise yapımı tamamlanan bir adet tenis kortu hizmete sunuldu.

Bunlarla birlikte yatırım planları kapsamında Üniversitemize tahsis edilen açık-kapalı spor tesisleri proje ödeneği ile Merkez Yerleşkemizde açık alanda bulunan basketbol ve voleybol sahaları yenilendi. Maltepe Yerleşkemizde ise açık alan basketbol ve voleybol sahaları yapımları tamamlanarak kullanıma açıldı. Yine bu proje kapsamında Kahramankazan Yerleşkemizde bir futbol sahası (halı saha) tesis edilerek kullanıma sunuldu.

Üniversitemiz Yönetimi, yerleşkelerimize yeni spor alanları kazandırmaya devam ediyor. “-1 Üniversitemiz Yönetimi, yerleşkelerimize yeni spor alanları kazandırmaya devam ediyor. “-1 Üniversitemiz Yönetimi, yerleşkelerimize yeni spor alanları kazandırmaya devam ediyor. “-1 Üniversitemiz Yönetimi, yerleşkelerimize yeni spor alanları kazandırmaya devam ediyor. “-1 Üniversitemiz Yönetimi, yerleşkelerimize yeni spor alanları kazandırmaya devam ediyor. “-1 spor-1 spor-1 spor-1 spor-1 spor-1 spor-1
background image