23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Kapsamında “Gazi’nin Çocukları Geleceğin Sanatçıları-II” Çevrim İçi Karma Resim Sergisinin Açılışı Yapıldı
25 Nisan 2022 | 15:43

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi öncülüğünde, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı ile Resim İş ve Müze Eğitimi Topluluğunun birlikte düzenlediği, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Gazi’nin Çocukları Geleceğin Sanatçıları-II” Çevrimiçi Karma Resim Sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Karma Resim Sergisi, Gazi Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli 2-12 Yaş çocukları ve torunlarının resimlerinden oluşmaktadır. Serginin açılışı 23 Nisan Cumartesi günü saat 11:30’da Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ, Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Doç. Dr. Serkan KOŞAR, Gazi Üniversitesinin çok sayıda idari ve akademik personeli ile günün kahramanları minik sanatçılarımızdan oluşan geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Geleceğin sanatçılarının birbirinden güzel resimleri büyük beğeni topladı.

 

background image