Üniversitemizde, Ankara’daki Üniversitelerin Temsilcilerinin Katılımıyla Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Gerçekleştirildi
8 Şubat 2024 | 19:50

Ankara Valiliği tarafından Üniversitemizde "Bağımlılıkla Mücadele" toplantısı düzenlendi. Ankara Vali Yardımcısı Ceyhun Taşkın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Üniversitemizi; Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı Güngör ile Yapı İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Hacı Doğan temsil etti. Toplantıda Bilkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Erel, Bilkent Üniversitesi Öğrenci Dekanı Kamer Rodoplu, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Ender Hazar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Birimi, Sosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler Biriminden Beytullah Doğan yer aldı. Toplantıda, ilerleyen dönemde üniversitelerle yapılacak ortak çalışmalar ele alındı.

bağımlılık-1 bağımlılık-1